Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:54.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 15 september 2003

iPodBeatles sue Apple over iTunes. The Beatles' record label Apple Corps is suing computer firm Apple in a wrangle over the use of the name. [BBC News | Technology | UK Edition]

Apple doet Apple een proces aan. Grappig. Het was juist uit bewondering voor de Beatles dat Steve Jobs het bedrijf Apple noemde. Voorlopig ben ik blij dat het computerbedrijf zich ook met muziek bezighoudt. Die iPod is zoooo cool! Terwijl ik 's ochtends op bed lig wordt mijn favoriete radioprogramma opgenomen door WireTap (gratis), ik sleep de radiouitzending naar mijn iPod en ik kan luisteren. Thuis, op de fiets en - via de autoradio - in de auto. Echt te gek!
11:08:30 PM     | 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: