Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:34.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

zaterdag, 20 september 2003

De rechtbank actueel

Vanavond de zoveelste start van Veronica. SBS kan V8 een 'nieuwe' naam geven. Kort geleden werd De Gouwe Ouwe zender van Sky al omgedoopt. Ik was 19 toen ik mijn eerste echte radio-baan kreeg, bij Veronica Nieuwsradio. Eerst als berichtenschrijver en redacteur van de Phone-in. Al vrij presenteerde ik De Wereld In Een Half Uur; Lex Harding vond dat ik ondanks mijn leeftijd (op een diepgaande kennis van bijvoorbeeld Israel en de Palestijnen kon je mij nog niet betrappen) de zender op moest. Ik klonk immers zo lekker op de radio. En vanaf komende donderdag ga ik voor het nieuwe Veronica een interessante serie tv-programma's van mijn stem voorzien. Aan het begin van de avond is telkens de opname, rond half tien de uitzending. De rechtbank actueel.
12:52:27 PM     | 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: