Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:38.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

maandag, 22 september 2003

Regen

Het regent hard. Wat een contrast met gisteren rond deze tijd.


9:40:45 PM     |

Eerste burger

Wat zou er zijn gebeurd als Johan Stekelenburg eerste burger van ons land was geworden? Hij had wat Wouter Bos mist en zo wanhopig probeert uit te stralen. Wouter wil graag midden tussen de mensen staan. Ik zag hem voor het Tweede Kamergebouw tussen het winkelend gebied op een zeepkist, zich heel bewust van camera's en microfoons. Wouter is geen premier geworden. Johan Stekelenburg ook niet, maar ik vraag me af hoe hij het nu zou doen. Wouter Bos en zijn rol als oppositieleider.
7:08:28 PM     |

Intelligentie
"Gebrek aan intelligentie kan hem niet ontzegd worden."
- schrijver van een ingezonden brief in het Brabants Dagblad, die zijn gal spuit over Rob Bartol
9:46:10 AM     |

"Was ik maar ex-kamerlid"

Een vrouw in een invalidenscooter heeft aan haar wagentje een bord bevestigd waarop staat: ,,Was ik maar ex-kamerlid.'' Ze heet Hetty van Diesen en komt uit Buitenveldert (Amsterdam). ,,Achttien jaar heb ik in de zorg gewerkt. Tot mijn gezondheid me in de steek liet'', zegt ze. ,,Ik was zo kwaad toen ik laatst op tv een kamerlid zag uitleggen wat voor privileges kamerleden wel niet hebben. Als zij in de WAO komen, hoeven ze niet steeds herkeurd te worden. Als ze werkloos zijn krijgen ze wachtgeld. Ik heb me kapot gewerkt en krijg bijna niets. Daarom protesteer ik vandaag.'' Als de voornemens van minister De Geus met de WAO doorgaan, heeft ze grote kans rond 2011 haar WAO-uitkering te verliezen. Demonstratie / Er is meer woede dan menig deskundige denkt.
7:23:52 AM     |
 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: