Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:41.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

woensdag, 24 september 2003

IMG_0067.JPGAaaaaaaah!

Rob Bartol komt binnen, goedemòòrgen!! Gelukkig zijn niet alle collega's als Rob. Gelukkig is Rob niet als alle collega's. Heerlijk dattie tegenover me zit. Eén brok onbehouwen enthousiasme. Ik geniet van zijn creativiteit en passie. Als een groot kind. Maar zijn gedrevenheid levert hem ook vijanden op. "Eigenlijk ben ik gewoon bang van hem, ik vind hem soms zó grof," zei iemand me. "Dat je het vòlhoudt bij hem." Ja, met groot gemak. Hij is wat ongepolijst. En dat matcht met veel mensen niet. Met mij wel gek genoeg. Echt, als hij een dagje een andere werkplek kiest, mis ik hem. Saaie boel.

IMG_0076.JPG
Rob samen met steun en toeverlaat
Eefke Boelhouwer
7:05:56 AM     | 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: