Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:04:47.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

zaterdag, 27 september 2003

Quizje

Wat is dit?

4:07:20 PM     |

"Pff, dat lucht op"

De oplossing ligt er misschien wel, maar door het totale gebrek aan leiding bij zowel endemol als sbs maakt het vinden ervan onmogelijk. Bij endemol is het bedrijfs cultuur, bij sbs is het probleem organisatie en bedrijfs professionaliteit.

Toe maar. Adam Curry heeft zojuist zijn hart gelucht over Sterrenbeurs.

Zo was het idee om het programma naar de zaterdag te verhuizen met een 'update' op maandag en woensdag mij afgelopen donderdag middag al bekend, maar was uitdrukkelijk op mijn hart gedrukt dat dit tot dinsdag geheim moest blijven. Silly me, ik weet als geen ander dat er No secrets zijn, only information you don't yet have. Nou, dat werd dus gelijk op shownieuws verteld gisteravond, met de mededeling dat "Adam en Robert niet genoeg kijkers trokken". Ik pas er dus voor om de zwarte piet toegespeeld te krijgen, zeker niet op die manier. Totaal onprofessioneel wat daar in amsterdam gebeurt.
[...]
Overigens is er niets waar van de geruchten dat Robert en ik ruzie zouden hebben of dat hij van de set af was gelopen etc. Ik weet ook niet waar dat vandaan komt. Als er een reden is dat we uberhaupt nog de tweede uitzending gemaakt hebben is het wel dat wij het juist hardstikke goed met elkaar kunnen vinden en ook in het idee geloofden. Maar het werkt dus niet. En Robert stapt eruit.
[...]
En zoals het nu gaat hoeft het van mij ook niet meer. Niet voordat iemand mij het 'nieuwe' concept in 5 minuten duidelijk kan uitleggen, en voordat ik ben voorgesteld aan de leider, en dus verantwoordelijk persoon voor het televisie gedeelte. Tot die tijd ben ik er klaar mee.

Is het wel verstandig, om je hart zo in alle openheid te luchten, Adam?

Ik schrijf dit tegen advies van mijn vrouw en andere vertrouwens personen in, maar weet dat het geen zin heeft om het met personen individueel te bespreken die bij het projekt betrokken zijn. Die zijn namelijk zelf allemaal bang voor hun eigen hachie (logisch) en zullen nooit mijn gevoelens aan andere verwoorden uit angst en eigen belang. Maar ik weet dat iedereen mijn log leest en dat dit de beste manier is om open en eerlijk te comminuceren. Pff, dat lucht op.

Ben benieuwd of het online blijft staan.
12:56:13 PM     | 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: