Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:12:52.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 2 juli 2004

Bureaublad

Eén van de secundaire arbeidsvoorwaarden bij Omroep Brabant is dat het bureaublad van je computer eens in de zoveel tijd volautomatisch van een nieuwe foto wordt voorzien. Vorige week verscheen bij iedereen een fris, zomers plaatje, van een mevrouw in bikini. Rob Bartol schreef erover. En ik informeer jullie vandaag over het vervolg. Naar aanleiding van het geklaag is er een nieuw bureaublad bedacht, van een bejaarde dame met duikbril. De reacties in de mail:

  1. Ik stuur normaal gesproken nooit mailtjes het hele bedrijf door.  Dat houdt de mensen maar van het werk. Maar nu vraag ik me echter sterk af, wie zijn vriendin op het bureaublad heeft gezet. En of het ook mogelijk is er een wat minder indringend plaatje op te zetten, zoals bijvoorbeeld een fraai Brabants landschap of dorpsgezicht.  Ze houdt mij namelijk van het werk.
  2. Blijkbaar zijn er mensen die zich ergeren aan het feit dat er in het jaar 2004 een vrouw in bikini wordt afgebeeld op het bureaublad. Hoe verzin je het ? Blijkbaar windt niemand zich op over het feit dat een plaatje van een oudere vrouw wel door de beugel kan. Bovendien lijkt ze verdacht veel op mijn vriendin. Een vrouw in bikini is aanstootgevend, maar met de ouderdom sollen mag wel....???
  3. Kan deze mevrouw a.u.b. ook voorzien worden van een censuur-balkje ?
  4. Heerlijk om te constateren, dat wij een echt fris en jong bedrijf zijn!!
  5. Die vrouw in die bikini EN de reactie van de vormgever(s) met de foto van de oudere vrouw is een vorm van domme (mannelijke) kantoorhumor. Het is flauw, voorspelbaar, net als de reacties die de mensen krijgen die van deze 'humor' elke dag op hun computer niet gediend zijn. Ik ben er dus NIET van gediend.
Het nieuwe bureaublad kan je voor thuisgebruik hier vinden. En de inmiddels verboden versie staat hier, ongecensureerd, om even kennis van te nemen. Ik weet dat geen van de lezers van deze log zo pervers is, om die foto als bureaublad te gebruiken.
12:03:52 AM     | 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: