Links en navigatie worden niet meer bijgewerkt. Actuele weblog op martinvolder.nl. Last updated: 26-12-2005; 23:13:32.
Weblog van Martin Volder
 www.martinvolder.nl
Get Firefox!         

vrijdag, 30 juli 2004

Wie is Maud?

Maud met een gekke bek heet deze foto. Wie is Maud?

De foto staat op de weblog See What you Share. De maker haalt foto's, brieven en andere persoonlijke bestanden van de computers van nietsvermoedende internetgebruikers. Om aan te tonen dat veel downloaders er geen idee van hebben dat ze met Gnutella en andere point to point-programma's niet alleen software en mp3'tjes kunnen binnenhalen, maar ook hun computer wagenwijd openzetten voor anderen.
11:39:35 PM     |


Vlinders

"En ik heb nog stééds vlinders!" Nettie Verhappen, meestal het eerste gezicht dat je ziet als je bij Omroep Brabant binnen stapt, is morgen dertig jaar getrouwd.

Dertig jaar vlinders? "In het begin dacht ik heus wel eens waar ben ik aan begonnen hoor. En ik kijk ook wel naar andere mannen. Maar er is er toch maar één." Nettie's ogen glinsteren: "Och, als ik 's ochtends wakker word en naast me kijk..."

"Het geheim? Maak duidelijk wat je wel en wat je niet wilt. Doe geen dingen tegen je zin voor die ander. Tenminste, niet zonder dat hij dat weet. Als ik iets doe omdat hij dat heel graag wil, dan doe ik dat met liefde. Maar ik zorg wel dat hij wéét dat ik het voor hem doe."

Je zou een goede relatietherapeut zijn. "Nou, misschien ga ik dat nog wel eens doen!"
11:03:06 PM     |
 


mail Martin:
Click here to send an email to the editor of this weblog.
ICQ Martin: